Coaching

Savner du en ekstern sparringspartner?

Er du talent og står med et svært projekt?

Er du leder og oplever du udfordringer i dine tilfredshedsundersøgelser?

Er du ny leder og skal komme godt fra start?

“Christine’s coaching has improved my work performance.  I now focus on moving forwards the project teams I work with in a much more positive way.  I have learnt to become more patient and efficient.  I have discovered my strengths and use those to make a big difference.  Thank you Christine for your coaching and guidance”.

“As previously said, this program has been a tremendous help to me as it supported me during challenging personal times.Thanks a lot for having been there for me, being a true listener, never judging and helping me building my self-confidence”.

“Jeg og en af mine ledende medarbejdere, gennemførte en times telefon coaching med Christine Waldmann og vi blev begge overrasket over det store udbytte vi kunne hente på så kort tid. Under sessionen kom vi omkring en del centrale områder som bremsede vores samarbejde i dagligdagen, og nu hvor de var kommet frem, kunne vi gøre noget aktivt ved dem. Jeg kan klart anbefale denne form til andre, som ønsker at ”booste” relationen med en nær medarbejder”.

Der kan være mange grunde til at søge coaching.

Der er typisk lige så mange årsager, som der er mennesker. Ekstern sparring omkring de udfordringer, der fylder i jobbet og i hverdagen, udløser typisk mere energi og giver grundlag for at skabe bedre resultater.

Via coaching hjælper jeg dig med at nå dine mål hurtigere og bedre, end du ellers ville være i stand til. Du får frigjort ressourcer og får udløst dit uudnyttede potentiale ved at blive bevidst om dine mål og dine muligheder for at nå dem.

Coaching er ikke terapi. Coaching handler om at finde svarene indeni dig selv. De fleste mennesker har selv svar på de fleste spørgsmål, men de har ikke umiddelbart adgang til svarene bevidst. Via coachingen bliver du mere bevidst om dine tanker, dine handlemønstre, potentialer og forhindringer i forhold til at nå dine mål.

Dermed har du mulighed for at handle anderledes med det samme.

Hvorfor en ekstern coach?

En leder eller en kollega er aldrig en uvildig sparringspartner. Derfor er det vigtigt at skelne almindelig dagligdagssnak og/eller sparring i virksomheden fra coaching.

En coach er uvildig, og coaching er en professionel teknik, der udløser mere potentiale hos den der coaches.

Jeg går ind for realistisk coaching, der rykker dig hen til dit mål, og hvor du selv er en aktiv medspiller. Arbejdet hos mig kræver derfor, at du er klar til at arbejde med dig selv og ved, at det kræver noget af dig at opnå resultater med coachingen.

Jeg har selv både leder og direktørerfaring, så jeg kender til direktionsarbejdet, strategiarbejdet og har arbejdet med flere signifikante turn-arounds. Den indsigt og erfaring gør, at jeg langt hurtige end andre coaches kan stille de rigtige spørgsmål, sætte fingeren på det rigtige spot og få dig rykket frem mod målet. Alt sammen med en stor forståelse for den situation du står i, og den verden du agerer i.

Jeg coacher både topledere, mellemledere og specialister.

”It always seems impossible until its done”

– Nelson Mandela

Det får du:

Coaching på dine individuelle og aktuelle mål.

En sparringspartner uden en særlig agenda, men stor erfaring fra direktør og bestyrelsesposter.

En snak på et dybere plan end du selv kan tænke dig til.

Indblik i det sagte og usagte.

Udvikling af dine stærke sider og de sider, der er udfordret.

Udfordrende og udviklende spørgsmål.

Motivation, mod og incitament til at handle hurtigere og mere effektivt.

Ting der er afgørende for, at du får den karriere og det liv du ønsker.

Virksomheder, der har dygtige ledere, skaber bedre resultater.

Start din proces allerede i dag. Det første møde med mig er altid gratis – selvfølgelig!

Forløbet hos ChangePartner:

1

Vi holder et formøde og mærker, hvordan kemien er. Vi taler om dine mål, og hvad der skal være anderledes efter de 10 gange, coachingforløbet varer. Vi kører en mindre coachingsession og snakker om hjemmearbejde, mål, og opfølgning.

2

Sammen har vi 5 coachingsessioner.

3

Vi evaluererog retter eventuelt målene til.

4

Sammen har vi 5 coachingsessioner, afslutter og evaluerer.

5

Du går fra coachingforløbet med en række resultater samt en opmærksomhed på, hvad du fremover selv kan arbejde videre med.

Jeg har én agenda:

At mine coachées får – den for dem – bedste karriere.

– Christine Waldmann

Kontakt ChangePartner

Jeg er interesseret i

+45 70 23 04 39

cw@changepartner.dk