Talentudvikling – Individuelt og processer

Vil I være bedst rustet til fremtiden?

Vil I skabe hurtigere resultater?

Vil I udvikle jeres medarbejdere og ledere optimalt?

Talentudvikling handler om at skabe stærke spillere på bænken.

Virksomheder kan nå deres mål ved at styrke den enkeltes udvikling og sætte de dygtigste spillere ind på de mest forretningskritiske poster.

Vi ved, at virksomheder der har dygtige medarbejdere og ledere, skaber bedre resultater. Derfor er der god grund til at styrke ledere og medarbejderes kompetencer og udvikle deres talenter.

Formålet med talentudvikling er at skabe accelererede forløb – det vil sige at de ledere og medarbejdere, der får deres talenter udviklet, bliver i stand til hurtigere og mere effektivt at skabe resultater, der understøtter virksomhedens strategi.
Talentudvikling fokuserer på at styrke virksomhedens samlede indre potentiale. Det handler om at identificere og udvælge de medarbejdere og ledere, der er en forudsætning for virksomhedens videre udvikling og accelerere deres udvikling med specifikke talentudviklingsplaner.

 

 

Når virksomheder udvikler medarbejderes kompetencer optimalt, er de bedre rustet til fremtidens udfordringer.

Afhængigt af virksomhedens målsætninger kan der være tale om enkeltpersoner eller grupper. Generelt er det dog være en god ide at have den virksomhedsapproach, at I ser og udvikler alle medarbejderes talenter, men satser på enkelte i accelererede forløb.

For at opnå de bedste resultater med talentudvikling, er det vigtigt at vi sammen bestemmer, hvilke kompetencer, der er de vigtigste, så ledere og medarbejdere kan levere de resultater, der understøtter virksomhedens strategi.

Forløbet hos ChangePartner:

Jeg skræddersyer altid forløb og ydelser til virksomhedens behov og strategiske mål. Jeg hjælper jer enten med delelementer af talentudviklingen, eller assisterer jer med hele forløbet.

Måske har I brug for hjælp eller input til eksisterende talentprogrammer i virksomheden eller et helt nyt koncept, der passer til jer? Jeg vurderer altid talenterne ud fra anerkendte tests og interviews.

I får:

Individuel rådgivning.

Design af processer og koncepter.

Input til udviklingsplaner.

Analyser.

Tests.

Praktisk gennemførelse af alt.

Altid med henblik på at skabe stærke medarbejdere og ledere, der arbejder for virksomhedens mål.

Virksomheder, der har dygtige ledere, skaber bedre resultater.

Kontakt mig for et uforpligtende møde, hvor vi kan finde ud af, hvordan en konkret proces kan se ud i jeres virksomhed.

Jeg er drevet af et ønske om at skabe god ledelseskvalitet.

– Christine Waldmann

Testimonial

“Christine’s coaching has improved my work performance.  I now focus on moving forwards the project teams I work with in a much more positive way.  I have learnt to become more patient and efficient.  I have discovered my strengths and use those to make a big difference.  Thank you Christine for your coaching and guidance”.

Kontakt ChangePartner

Jeg er interesseret i

+45 70 23 04 39

cw@changepartner.dk