Tests og assesments

Vil I ansætte den helt rigtige kandidat?

Vil I se bagom de typiske solsider til en ansættelsessamtale?

Vil I sikre de rette kvalifikationer og personlige træk?

Via tests og dialog undersøger jeg udvalgte kandidaters potentiale.

Formålet er at finde ud af, om de passer til en given stilling i virksomheden. Jeg arbejder direkte for virksomheder eller for headhuntere, og målet kan både være forfremmelse internt eller besættelse af en stilling med eksterne ansøgere.

Det er komplekst at ansætte den rigtige kandidat – især i lederstillinger på højt niveau. De fleste kandidaterhar masser af styrker, når de er langt i ansættelsesprocessen.

Alle mennesker har solsider, der typisk skinner igennem til ansættelsessamtaler. Derfor er det afgørende at komme ind bag personen og finde de karaktertræk, der vil kendetegne kandidaten i jobsituationer med for eksempel usikkerhed, pres, stress eller der, hvor ting ikke rykker sig hurtigt nok.

Når I får jeres kandidater testet hos mig, får I et langt større kendskab til deres styrker og svagheder i de konkrete situationer, der er afgørende for at kunne besidde stillingen bedst muligt. Svar som I aldrig kan snakke jer til i en almindelig ansættelsessamtale.

Efter testen vil I blandt andet vide følgende om kandidaten:

Hvilke styrker og svagheder kandidaten har i bestemte jobsituationer.

Hvordan kandidaten agerer under pres, usikkerhed og i stressede situationer.
Hvilket lederskab kandidaten udviser på et givent lederniveau.
Hvor kandidaten kan indplaceres indenfor Leadership Pipeline tankegangen.
Svar, der er afgørende for, at I kan føle jer sikre på valget af kandidat til en krævende stilling.

Virksomheder, der har dygtige ledere, skaber bedre resultater.

Start din proces allerede i dag. Det første møde med mig er altid gratis – selvfølgelig!

Forløbet hos ChangePartner:

1
I kontakter mig, sender en jobprofil samt information om de relevante kandidater, der har givet deres samtykke til, at jeg kontakter dem.
2

Jeg kontakter kandidaterne og sender dem et testlink til Hogan Assessment og en problemløsningstest.

3
Kandidaterne udfylder testene.
4
Jeg forbereder testresultaterne og har herefter en dialog med hver kandidat. Her diskuterer vi testresultaterne igennem. Dialogen er vigtig for at få et nuanceret billede af testresultaterne set ud fra givne eksempler og situationer i kandidaternes hverdag.
5
Jeg briefer virksomhed eller headhunter omkring resultatet. Min tilbagemelding er altid konkret, detaljeret og giver et overblik over kandidatens adfærd og personlighed, samt hvordan virksomheden kan forvente, det vil komme til udtryk i forskellige situationer.
Jeg leder altid efter de træk, der kendetegner god ledelseskvalitet, så kandidaten kan engagere andre og dermed skabe resultater. Derudover ser jeg på kandidatens forretningsmæssige tæft.
Forskning viser, at gode ledere besidder en række basale træk, som kan være svære at få det fulde overblik over ved en traditionel ansættelsessamtale.

Jeg er drevet af et ønske om at skabe god ledelseskvalitet.

– Christine Waldmann

Testimonial

”Jeg og en af mine ledende medarbejdere, gennemførte en times telefon coaching med Christine Waldmann og vi blev begge overrasket over det store udbytte vi kunne hente på så kort tid. Under sessionen kom vi omkring en del centrale områder som bremsede vores samarbejde i dagligdagen, og nu hvor de var kommet frem, kunne vi gøre noget aktivt ved dem. Jeg kan klart anbefale denne form til andre, som ønsker at ”booste” relationen med en nær medarbejder”.

Kontakt ChangePartner

Jeg er interesseret i

+45 70 23 04 39

cw@changepartner.dk