HR og strategieksekvering

Har I en målrettet HR strategi?

Går jeres HR initiativer hånd-i-hånd med de forretningsmæssige mål og skaber værdi?

Det er vigtigt at have en forretningsunderstøttende HR-strategi, der sikrer at medarbejdernes potentiale udvikles og udnyttes optimalt.

I samarbejde med virksomheden skabes grundlaget for succes i HR. Med den rette strategi, de rette kompetencer og helt klare målsætninger kan virksomheden få gavn af en HR funktion, der arbejder konkret, målrettet og forretningsunderstøttende.

Sådan at HR får det bedste afsæt for at løse de opgaver, der giver virksomheden helt konkret værdi.

I får:

Analyse og sparring når HR-strategien skal udvikles, beskrives og implementeres.

Kortlægning af behov, opbygning og/eller optimering af forretningsorienterede HR-processer, valg og implementering af HR-informationssystem.

HR-strategiske tiltag og aktiviteter, der understøtter den overordnede forretningsstrategi og virksomhedens målsætninger.

Funktionsbeskrivelser og jobbeskrivelser.

Identifikation af succesfaktorer og fastlæggelse af målepunkter.

Virksomheder, der har dygtige ledere, skaber bedre resultater.

Start din proces allerede i dag. Det første møde med mig er altid gratis – selvfølgelig!

Forløbet hos ChangePartner:

1

Vi kortlægger sammen, hvordan HR ser ud i dag, og hvordan den skal se ud i fremtiden. Altid baseret på den forretningsmæssige strategi. Vi designer nye mål og processer og implementerer dem. Alt bliver tilrettelagt, fremlagt og supporteret løbende med direktionen.

2

I skal tage stilling til, hvad det er for administrative processer, udviklingsprocesser, projekter og indsatser, der skal udføres i HR løbende, og hvilken tidsplan processen har.

Jeg er drevet af et ønske om at give HR reel værdi i jeres virksomhed

– Christine Waldmann

Testimonial

”Jeg og en af mine ledende medarbejdere, gennemførte en times telefon coaching med Christine Waldmann og vi blev begge overrasket over det store udbytte vi kunne hente på så kort tid. Under sessionen kom vi omkring en del centrale områder som bremsede vores samarbejde i dagligdagen, og nu hvor de var kommet frem, kunne vi gøre noget aktivt ved dem. Jeg kan klart anbefale denne form til andre, som ønsker at ”booste” relationen med en nær medarbejder”.

Kontakt ChangePartner

Jeg er interesseret i

+45 70 23 04 39

cw@changepartner.dk